CRYSTAL NYMPH

- Crystal Light inwijdingen -

Crystal Light 1e Graad

De 1e graad inwijding is vooral gericht op heling en bewustwording. Negatieve ervaringen uit het verleden kunnen eindelijk geheeld worden en de weg wordt vrijgemaakt naar je unieke kwaliteiten. Je ziel wordt zachtjes 'wakker' geschud, je komt thuis bij jeZelf. Tijdens de inwijding ontwaakt de licht-lichaam van je ziel en de Engel in jouw ontvouwt zijn vleugels. Jouw speciale Engelenkristal is een liefdevol 'maatje' die je beschermt en heelt in je verdere leven. Dit kristal vibreert op je ziele-essentie en is een persoonlijk geschenk, die o.a. je spirituele groei bevordert, verdieping geeft in je creatieve talenten en ondersteunend en helend werkt.
Data: op afspraak.
Cursus duur: 2 dagen.
Kosten
200 inclusief Engelenkristal.

Crystal Light 2e Graad

Ieder mens komt op deze aarde met een zielenopdracht. Al onze ervaringen tijdens dit leven op aarde, dienen ons ertoe te brengen dat wij deze opdracht volbrengen. Nadat je minimaal vier maanden met je Engelenkristal hebt gewerkt, kun je dieper gaan verbinden met je ziel. Je hart weet wanneer je daaraan toe bent. Het is een innerlijk verlangen om je diepste essentie naar buiten te brengen. In deze cursus ga je op zoek naar je eigen stralenpatroon, dat vibreert op een bepaalde zielen-kleurstraal. Deze straal kenmerkt je unieke wezen en hierin ligt je levensopdracht besloten. Met de inwijding in je Zielesteen gaat je persoonlijkheid zich verbinden met je ziel. Een be-zielde persoonlijkheid is o.a. open, enthousiast en vreugdevol.
Data: op afspraak.
Cursus duur: 2 dagen.
Kosten:
400 exclusief Zielesteen (max. 175).

Crystal Light 3e Graad Masterclass

Na de 2e graad inwijding groei je langzaam naar meesterschap. Je levensdoel begint zichtbaar te worden en je zoekt naar een weg om dit te verwezenlijken. Samen met je Meesterkristal ga je eindelijk je opdracht ter hand nemen en je geboortevisie verwerkelijken. De 3e graad inwijding wekt je kristal bewustzijn, de Christus en Boeddha in jou. Je lichtlichaam wordt krachtiger en stralender en brengt je fysieke lichaam in een hogere vibratie. Je wordt dan helderder en krachtiger in je uitstraling.
Data: op afspraak
Cursus duur: 3 dagen.
Kosten:
1.000 inclusief Meesterkristal.
Nederlands
Dutch


Engels
English