CRYSTAL NYMPH

- Reiki Cursussen -

Reiki 1: Shoden

Reiki is een spirituele energie die iemand opnieuw verbindt met zijn ware pad, bron en geest. Het is geen religie en is niet opdringerig. Door Mikao Usui in Japan herontdekt, Reiki wordt nu over de hele wereld beoefend. Iedereen heeft al in principe een verbinding met Reiki. Tijdens elke Reiki cursus wordt het energiekanaal opgeschoond zodat de cursist weer een verbinding kan maken met Reiki. Usui Reiki Ryoho is Reiki volgens het traditioneel Japanse leer van Mikao Usui en Chujiro Hayashi. Tijdens het Shoden cursus leert de cursist zichzelf te behandelen, de basisprincipes voor het behandelen van anderen, en andere traditioneel Japanse technieken en meditaties.
Data: op afspraak.
Cursus duur: 2 dagen.
Kosten:
150.


Reiki 2: Okuden

Na de Shoden cursus moet de cursist op zichzelf oefenen. Als er een basis van vertrouwen en evenwicht is, dan is het tijd om op een nieuw energieniveau aan zichzelf verder te werken. Okuden is een verdieping van datgene wat je geleerd hebt in Shoden en geeft je meer mogelijkheden (o.a. werken met mantra's (Jumon), symbolen (Shirushi), en nog meer traditionele Japanse technieken en meditaties, en een Reiki-kristal. Tijd, ruimte en afstand wordt overbrugd en je verbinding met Reiki wordt krachtiger.
Data: op afspraak.
Cursus duur: 2 dagen.
Kosten:
300 inclusief Reiki-kristal.

Reiki-Kristal Workshop

Voor alle mensen met Reiki 2. Werken met een speciaal op jouw afgestemde Reiki-kristal geeft jouw Reiki behandelingen op afstand een extra dimensie en mogelijkheden. De Reiki-kristal komt niet van het traditioneel Japanse Reikisysteem maar is zo'n geweldig stuk gereedschap dat ik het graag doorgeef.
Data: Op afspraak.
Workshop duur: 3 uur.
Kosten:
60 inclusief Reiki-kristal.
 
Reiki 3: Shinpiden

Voor elk individu is er een juiste tijd om verder te gaan in de volgende graad. Shinpiden betekent 'mysterie onderwijs' en is het derde en laatste niveau van het Reikisysteem. Volgens de leer van Mikao Usui wordt de aandacht binnen Shinpiden gericht op persoonlijke ontwikkeling en de cursist leert de laatste elementen van het Reikisysteem: Symbool 4 (Shirushi) met bijbehorende mantra (Jumon), het geven van de inwijdingen voor alle niveaus en Reiju, en traditionele Shinpiden technieken en meditaties. Na Shinpiden worden alle aspecten van het Reikisysteem een integraal onderdeel van het leven van de cursist en mag de cursist zich Reiki Master/Leraar (Shihan) noemen. De titel 'Master' bestond niet in Usui's tijd. Deze titel is tijdens de overdracht van het Oosten naar het Westen tot stand gekomen.
Data: op afspraak.
Cursus duur: 2 à 3 dagen.
Kosten:
550.


Jumon Workshop

Een hele dag in de heerlijke energie van de Jumons van het Okuden niveau vertoeven. Heling en meditatie via de vibraties van de mantra's van de Reiki symbolen en de vijf leefregels.
Alleen toegankelijk voor cursisten met Reiki 2 en Reiki 3.
Data: op afspraak.
Workshop duur: 1 dag.
Kosten:
90. 
Nederlands
Dutch


Engels
English