CRYSTAL NYMPH

- Mijn praktijk -

Reiki is een van de mooiste geschenken die je jezelf kunt geven. Voeg daar onze schitterende vrienden van het mineralenrijk aan toe en je hebt een fantastische samenwerking. Met Reiki en kristallen kun je jezelf en anderen over de hele wereld ondersteunen en meer gezond maken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

In mijn praktijk voor Crystal Healing en Reiki trakteer ik mensen op een Reiki-behandeling met kristallen. Hierdoor kunnen blokkades worden opgeheven, chakra's in balans gebracht en je wordt op alle niveaus gestimuleerd en liefdevol gekoesterd.

Mensen die eerst willen kijken of dit iets voor hen is kunnen een proefbehandeling voor 40 krijgen. De normale prijs voor een Reiki en kristallen behandeling is 70. Een Reiki behandeling zonder kristallen is ook mogelijk.

Over Marie-Ann Mathot

Na 22 jaar in het secretaresse vak zocht ik naar meer balans in mijn drukke en stressvolle bestaan. In 1995 ben ik in aanraking gekomen met Reiki, het begin van een boeiende en leerzame tijd. Het mineralenrijk heeft mij altijd gefascineerd en in 1999 ben ik begonnen met het integreren van mijn twee liefdes Reiki en kristallen door het volgen van opleidingen bij Rita ter Wiel van de Crystal Healing Academy. Tijdens de zomer van 2000 heb ik mijn opleiding als Crystal Healing Therapeut voltooid en in 2002 ben ik door Rita ter Wiel als Crystal Light Master ingewijd. Sinds juli 2000 ben ik ook Reiki Master.

Ik kan mijn leven niet meer indenken zonder deze twee geweldige geschenken die ik heb mogen ontvangen: Reiki en mijn vrienden van het mineralenrijk. De liefdevolle begeleiding van mijn leermeesters, de fantastische vrienden die ik heb gemaakt op dit pad, hebben allemaal bijgedragen aan mijn weg naar het 'Meesterschap'. Het is nu mijn taak om deze twee geschenken door te geven. Ik hoop je ooit in mijn praktijk of op een van mijn cursussen te ontmoeten en ik zou het een eer vinden om jou te mogen begeleiden op jouw ontdekkingsreis naar de samenwerking tussen Reiki en kristallen.
Nederlands
Dutch


Engels
English